Eventbureau – Evenement organisatie – feestmateriaal

Event organisatie met Artifex Events

Artifex begeleidt uw evenement van concept tot realisatie. Als full-service eventbureau werken we samen met diverse partners en
leveranciers om u de beste service te verlenen. Hierbij gaan we prat op flexibiliteit en snelle levering van nodige materialen.
Onze event organisatie wordt steeds op maat uitgevoerd. Of het nu gaat over creatief meedenken in de conceptfase van uw evenement
of coördinatie van het hele gebeuren, wij ondersteunen u waar nodig.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Wil u uw evenement organiseren met Artifex Events als partner? Contacteer Artifex Events.

 
 

Corporate


We bieden ondersteuning voor allerlei bedrijfsfeesten. algemene bedrijfsfeesten – samping – bedrijfsfeesten

Private


Ook voor alle soorten privéfeesten kan u op ons rekenen. Van huwelijk tot verjaardagsfeesten, alles is mogelijk!

Creative


Artifex Events brengt uw visie tot leven. Hiervoor zijn we in staat zelf elementen te ontwerpen én uit te voeren.

Exhibitions


Ook voor beursstanden en voorstellingen is Artifex Events de ideale partner, van coördinatie tot creatie van uw beursstanden etc. Wij zorgen ervoor!

Concepts


Artifex Events zorgt voor de rode draad binnen uw event. Van uitnodiging tot de kleine details op de dag van uw evenement, wij zorgen ervoor dat alles perfect binnen uw concept past.

Congres / seminars


Artifex Events voorziet, begeleidt en voorziet alle nodige materialen om presentaties te geven. Gaande van video projectie tot het ondersteunen van uw sprekers.

Logistiek


Artifex Events verzorgt als full-service partner tevens de logistieke kant van uw evenement, van opslag tot het ophalen en verplaatsen van de nodige materialen, wij nemen het in handen.

Brand activation


We bieden op maat gemaakte formules voor het versteken van uw brand. Van sampling tot creatieve, ludieke acties, Artifex Events denkt met u mee en voert uit!

Ontwerp


Indien gewenst zorgen we voor een 3D visualisatie op maat, om uw evenement reeds in de conceptfase tot leven te brengen.